Veel gestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veel gestelde vragen waarop we al een keer antwoord hebben gegeven. Staat jouw antwoord er nog niet tussen of heb je een aanvullende vraag of opmerking, neem dan zeker even vrijblijvend contact met ons op.
De oplossing altijd dichtbij

Kan ik een bestaande website naar jullie verhuizen?

Verhuizen van en naar Websiteklaar.nl kan op elk moment.

- Wil je naar Websiteklaar.nl verhuizen, geef dit dan aan in je voorbeeldaanvraag.
- Wil je een website van Websiteklaar.nl naar een nieuwe webhoster verhuizen, neem in dit geval contact op met de helpdesk, zodat wij de verhuizing in werking kunnen stellen.

Zit ik na een aankoop ergens aan vast? (contract)

Nee, je betaalt bij Websiteklaar.nl eenmalig voor een website. De prijs is afhankelijk van het type design en het aantal pagina’s.

Uiteraard betaal je zoals bij alle andere aanbieders wel een (maandelijks) bedrag voor de webhosting. Hiermee blijft je website online bereikbaar voor bezoekers. Meer informatie over webhosting en onze tarieven vind je hier. Onze webhostingpakketten zijn zonder opgave van redenen maandelijks opzegbaar.

Moet ik mijn website zelf vullen met teksten en afbeeldingen?

De door ons verkochte websites worden compleet opgeleverd met jouw teksten, afbeeldingen en huisstijlkleuren. Je hoeft dus zelf helemaal niets te doen aan de opbouw van je website. Je kunt na de oplevering wel zelf de website onderhouden d.m.v. onze handige websitebuilder. Benieuwd naar de werking van deze builder? Je vindt de informatie op onze Webbuilder pagina.

Kan ik een website bestellen zonder webhosting van Websiteklaar.nl?

Een website heeft webhosting nodig om online bereikbaar te kunnen zijn. Om de door ons gemaakte website zo goed mogelijk te laten functioneren en de best mogelijke ondersteuning te bieden, leveren wij de websites standaard af met onze eigen webhosting.

Liever je website zelf hosten? Neem in dit geval contact op met onze helpdesk, wij informeren je graag over de mogelijkheden en de afwijkende prijzen en voorwaarden die hiervoor gelden.

Moet ik mijn website zelf onderhouden?

Wijzigingen achter de schermen: heb je een webhostingpakket bij websiteklaar.nl, dan regelen wij alles wat te maken heeft met de hard- en software van jouw website. We voeren updates uit, onderhouden de server en zorgen ervoor dat deze optimaal beschikbaar blijft voor jou en jouw bezoekers.

Wijzigingen aan de website zelf: voor het wijzigen van teksten en afbeeldingen en overige content ben je zelf verantwoordelijk. We installeren na jouw aanvraag de website geheel naar wens, met de door jouw aangeleverde content. Daarna kun je deze eenvoudig zelf bewerken met onze handige webbuilder.

Wil je liever niet zelf aan de slag met wijzigingen aan je website, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden om dit uit te besteden.

Wat kost een website bij Websiteklaar.nl?

Voor een website betaal je eenmalig €14,95 per pagina. Het aantal pagina's bepaalt dus de uiteindelijke prijs. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, vraagt Websiteklaar.nl geen extra installatiekosten.

Voor het online houden (webhosting) van je website rekenen wij maandelijks een vast all-in tarief van €19,95 p/m.

Jouw website in goede handen

Maak kennis met Websiteklaar.nl, dé online websiteprovider waar je op kunt bouwen.
Ik wil klant worden
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram